Tel: 06 14 89 11 39

Muren verven

Uw muren opnieuw laten verven

Een van de meest uitgevoerde schilderklussen binnenshuis is het verven van muren. Na verloop van tijd kunnen wanden hun originele kleur kwijtraken. Bijvoorbeeld door gebruikssporen, vuil of aanslag van kookdampen en sigarettenrook. Het opnieuw schilderen van de muren zorgt ervoor dat uw woning er weer netjes uitziet. Het complete interieur krijgt zo een veel verzorgdere uitstraling.

In omgeving Leiden kan ik opnieuw uw muren verven. Ik voorzie de wanden van een strakke nieuwe verflaag en zorgen altijd voor een nette afwerking. Bovendien bied ik volledige garantie op mijn werk!

Muren witten

Witte muren zorgen ervoor dat uw huis van binnen veel ruimtelijker oogt. Hierdoor kiezen vrijwel alle huishoudens voor witte verf op de wanden. Tegelijkertijd is deze kleur het meest besmettelijk, waardoor u witte muren dus sneller opnieuw zal moeten verven. Muren witten of sauzen is niet de meest ingewikkelde klus, maar vergt goede voorbereiding en precisie. Om tijd te besparen en om verzekerd te zijn van het beste eindresultaat schakelt u een professionele schilder in.

Een andere afwerking

Ik doe meer dan alleen muren wit verven. U kunt R.O. Schilderwerken inschakelen om uw muren te schilderen in een kleur naar keuze. Indien gewenst geef ik vooraf een kleuradvies. Iedere verfkleur heeft namelijk een ander effect op de uitstraling van een ruimte.

Ook andere afwerkingen van uw muur zijn bij mij mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan speciale verfsoorten, zoals kalkverf en betonlook, waarmee een bepaald effect gecreƫerd kan worden. Daarnaast kan ik efficiƫnt uw wanden latex spuiten. Dit zorgt op een snelle manier voor egale dekking op grote oppervlakken.

Benieuwd wat ik in omgeving Leiden voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!