Tel: 06 14 89 11 39

Winterschilder

Vakkundige winterschilder in Leiden

Klussen in of om het huis iets voor in de zomermaanden? In de wintermaanden kan dat veel voordeliger! Schakel de winterschilder in en profiteer van flinke kortingen op het schilderwerk. Omdat de wintermaanden rustiger zijn voor schilders, krijgt u in de periode van 21 november tot en met 21 maart korting op schilderwerk. Samen met het voor schilderen verlaagde BTW-tarief van 6% aan woningen ouder dan 2 jaar, zorgt dat voor een verrassend vriendelijk eindbedrag!

Schilderwerk is vakmanschap!

Zowel binnen als buiten

Schakel de winterschilder in om uw huis een opknapbeurt of een geheel nieuwe uitstraling te geven. Ook het onderhoud van uw binnenschilderwerk is belangrijk voor het onderhoud van uw huis. Als de staat van het schilderwerk aan de binnenkant van de gevelkozijnen en- of draaiende delen niet optimaal is, heeft dat ook gevolgen voor de levensduur van uw buitenschilderwerk.

Voorheen was de winterschilder speciaal voor het binnenschilderwerk, maar door nieuwe technieken kan er in de koude maanden ook buiten geschilderd worden. Speciale winterverven dragen bij aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgarantie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de winterschilder? Of wilt u in Leiden of in de omgeving van Leiden direct mijn diensten inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of vraag direct een offerte aan.