Tel: 06 14 89 11 39

Schilderwerk buiten

Kwalitatief buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat weer belangrijk is voor het behoud van uw pand. Een goed uiterlijk qua buitenschilderwerk is tevens het visitekaartje van uw bedrijf.

Weer en wind stellen buitenschilderwerk goed op de proef. Daarom is het van belang dat een vakkundige buitenschilder alle verschillende lagen op de juiste manier aanbrengt om verval zoveel mogelijk tegen te gaan. Wat voor ondergrond u ook heeft, hout, kunststof, baksteen, beton, beplating, aluminium of staal, ik zorg altijd voor de juiste bescherming en duurzaam onderhoud.

Een voordelig onderhoudsplan

Ook voor duurzaam onderhoud van schilderwerk in de regio Leiden en omstreken bent u bij R.O. Schilderwerken aan het juiste adres. Voor onderhoud aan uw muren, kozijnen en houtwerk kunt u bij mij een onderhoudscontract afsluiten.

Repair care specialist

Hout is een veelgebruikt materiaal, maar heeft het nadeel dat het kan gaan rotten. Vaak is het één plekje dat rot, en kan de rest van het kozijn nog in goede staat verkeren. Het zou dan zonde zijn om het hele kozijn te vervangen. Reparatie is dan de oplossing. Als Repair care systeem specialist kunnen we houtrot repareren, zonder kozijnvervanging. Repair Care is al jarenlang marktleider in houtrotreparatieproducten voor de professionele markt. De producten zijn duurzaam, elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan.